Om Fotografen

Et billede, er ikke BARE et billede. Et billede er en udsmykning af jeres hjem, som i skal kunne nyde at se på hver eneste dag. Derfor har jeg indrettet mit atelie med håndmalede baggrunde, og spændende rekvisitter. Søger konstant at udvikle mig, og finde nye ideer.

Fotograf Anja, i Esbjerg skaber minder til fremtiden.

 

Jeg er Newborn / babyfotograf, børnefotograf, konfirmations fotograf, studenter fotograf, bryllupsfotograf, boudoir fotograf, familiefotograf, sølvbryllups fotograf, gruppefotograf, erhvervs fotograf og meget mere. Om du ringer fra Esbjerg, Bramming, Ribe, Oksbøl, Varde, Vejen, Gørding, , Holsted, Tjæreborg, kan jeg tilbyde fotografering i mit store studio i Esbjerg, eller kører til jer. Ring gerne for en uforpligtende snak, måske er jeg den rette fotograf.

 

Har i 14 år været ansat hos Hanna`s Foto, Løgumkloster, som er et utroligt kreativt sted, og derfor har givet mig en masse gode ideer med i bagagen.

Jeg har Sofia på 16 år og Liva 11 år , det at få børn selv, gav et helt nyt indblik i børns verden, som jeg drager stor nytte af, ved fotografering af jeres børn.

 

Fotografering skal være en oplevelse, hvor der er tid til sjov, og hygge Sammen med min kreativitet, og evne til at fange ”øjeblikket” får i nogle professionelle billeder for livet.

You cannot copy content of this page